language content

basic site inner content

FAQ - Često postavljena pitanja

Koja je razlika između PREY i Taste of the Wild hrane?


Naše PREY formule s ograničenim sastojcima su jednostavniji pristup hrani za kućne ljubimce temeljen na izvornoj prehrani pasa i mačaka. Svaka formula sadrži četiri ključna sastojka ili manje i koncentrirana je oko jednog izvora životinjskih proteina. Leća se dodaje kao jedini izvor ugljikohidrata, dok pulpa rajčice i suncokretovo ulje daju vlakna, antioksidante i omega masne kiseline. Kao i PREY, Taste of the Wild je razvijen na temelju prehrane vašeg ljubimca, ali sadrži jedinstvene bjelančevine i uključuje krumpir, slatki krumpir ili grašak kao izvore ugljikohidrata. Formule sadrže i povrće, mahunarke i voće uz dodane prednosti poput antioksidanata. I naše formule PREY i Taste of the Wild su recepti bez žitarica* koji osiguravaju cjelovitu i uravnoteženu prehranu i imaju svoj vlastiti probiotik.

* Objekt u kojem se priprema ta hrana, priprema i hranu koja može sadržavati druge sastojke, poput žitarica. Mogu biti pristune količine ostalih sastojaka u tragovima.

Mogu li hraniti štene Taste of the Wild hranom?


Imamo dvije sjajne formule specifične za štenad u liniji Taste of the Wild: High Prairie Puppy i Pacific Stream Puppy. Uz naše Puppy formule, možete štene nahraniti i bilo kojom All-stage formulom, formulama razvijenim da zadovolje prehrambene potrebe pasa u svim dobima, od šteneta do starijeg psa. Naše formule specifične za štenad spadaju u kategoriju formula All-stage, ali imaju manja zrna. Kako Puppy i All-stage formule uključuju određene hranjive tvari, poput dodate DHA koja pomaže u razvoju mozga i očiju kako bi se vaše štene povećalo u punom potencijalu. Naše All-stage formule uključuju: Pine Forest Canine sa srnetinom i mahunarkama,
Southwest Canyon Canine sa divljim veprom i Sierra Mountain Canine sa pečenom janjetinom.

Koje su Taste of the Wild recepture predviđene male vrste pasa?


Naša formula Appalachian Valley posebno je formulirana za odrasle pse malih pasmina. Ova formula ima manja zrna i energetski je gušća s većim udjelom proteina i masti, što znači da Vaš odrasli pas može jesti manje porcije kako bi zadovoljio svoje prehrambene potrebe. Iako je naša formula Appalachian Valley razvijena posebno s odraslim psima male pasmine, sve naše formule zadovoljit će prehrambene potrebe odraslih pasa malih pasmina.

Je li u redu prelaziti između Taste of the Wild​​ formula? Je li u redu prelaziti između PREY formula


Mnogi kućni ljubimci uživaju jesti više od jedne formule. Da biste izbjegli probavne smetnje, preporučujemo da ograničite izmjenu na dvije formule i postupno miješate formule nekoliko tjedana. Kad prelazite između formula, polako smanjite količinu stare formule i povećajte novu.

Je li u redu hraniti psa jednom vrstom suhe hrane i drugom vrstom mokre hrane?


Da. Mnogi kućni ljubimci uživaju u raznolikosti koju dobivaju kada hranite više od jedne formule. Ako se hranite mokrom i suhom hranom, budite sigurni da nadzirete kalorije kako ne bi dobivali previše.

Što su probiotici i kako mogu pomoći mojem ljubimcu?


Poput ljudi, psi i mačke u probavnom sustavu imaju i „dobre“ i „loše“ bakterije. Probiotici pomažu u održavanju ravnoteže u probavnom sustavu suzbijanjem loših bakterija i pomažu tijelu da razgradi hranu i efikasnije rasporedi hranjive tvari. Oni također pomažu u podršci zdravog imunološkog sustava. Naše pseće formule poboljšane su probioticima K9 Strain®, a naše mačje formule poboljšane su Viables® probioticima. Da biste saznali više o našim vlasničkim probioticima, posjetite https://www.tasteofthewildpetfood.com/nutritional-integrity/probiotics/.

Koristite li umjetne boje, okuse ili konzervanse?

Taste of the Wild i PREY ne sadrže umjetne boje, okuse ni konzervanse.

Koliko dugo će otvorena vrećica Taste of the wild ili Prey hrane ostati svježa?


Za naše suhe formule hrana će ostati svježa do datuma „Best By“ ili "Najbolje upotrijebiti do", koji se može naći na pakiranju proizvoda. Da biste osigurali svježinu, preporučujemo da hranu čuvate u spremniku na hladnom i suhom mjestu. Za naše konzerve ne preporučamo ostavljati limenku otvorenu dulje od 30 minuta. Djelomično pojedene limenke treba pokriti ili staviti u hermetički zatvorene posude u hladnjaku i čuvati ne duže od tri dana nakon otvaranja.

brands content

NATURO PET FOODS

NATURO PET FOODS

Naturo je visokokvalitetna hrana sa 100% prirodnim sastojcima "human-grade" kvalitete.